Este o plăcere să va arăt un suvenir în imagini plin de energie și bucurie. Este uimitor să vezi cum prietenia poate crește și sărbători împreună evenimente importante din viață.

Nunta prietenilor mei Andreea si Lucian, de anul trecut a fost una de neuitat. Tineri și frumoși, cu un aer energic și cu un zâmbet frumos pe față, cuplul a strălucit în ziua nunții lor. Atmosfera a fost plină de emoții, bucurie și iubire, iar locația aleasă, Medias (Hotel Dennis), a fost cu adevărat superbă.Cu toții ne-am simțit minunat în acea zi cu o vreme numa bună de fotografiat. Am capturat fiecare moment cu atenție și mi-am pus amprenta pe fiecare fotografie realizată. Dar ceea ce a făcut această zi atât de specială a fost prezența familiei, prietenilor și a apropiatilor, alături de cuplu. Am fost alături de ei în fiecare moment, ne-am bucurat împreună, am râs și am dansat până târziu în noapte, chiar până dimineața, unde atmosfera a fost intreținută de Dj Alex Vega.

Ședința foto după nuntă a fost și ea de neuitat, realizată într-un cadru pitoresc, într-o locație specială din străinătate. Am rămas foarte susprins când mi-au propus mirii să realizăm această sedință foto in 3 tări diferite,  Germania, Elvetia si Franta. Nu am rezistat ca la sfârșitul fiecarei zile de sedinte foto, să nu stăm impreună la un pahar de vin si să edităm imagini de poveste.

Acum, când mă uit la toată povestea lor, sunt mândru că pot să vă arăt această poveste frumoasă și vouă celor care mă urmăresc,aici pe site.  Sunt recunoscător că am putut fac parte dintr-un astfel de moment special.

“Povestea voastră, un suvenir în imagini!”