Fotograf de

  • nunta
  • botez
  • produs
  • business
  • promotii

Salutari,
Bine ati venit in lumea mea!

Sunt Tony Hampel, un om simplu, iubitor de frumos, care apreciaza si respecta viata si creatia in toate formele ei.

Legatura mea cu arta a inceput in 2003 cand am deprins tainele confectionarii bijuteriilor de lux. Inainte de a alege sa devin fotograf- de fapt imi place sa cred ca fotografia m-a ales pe mine – am fost bijutier timp de 15 ani, perioada care mi-a adus multe satisfactii. In ultimii 3 ani de bijuterie, am luat contact cu fotografia. Curiozitatea estetica m-a indemnat sa incep sa imortalizez peisaje in timpul vacantelor cu sotia. Am pozat de la apusuri si rasarituri, cladiri, animale, plante sau ganganii. Astfel a luat nastere o noua pasiune pentru mine, asa ca m-am decis sa urmez un curs acreditat de fotografie pentru a deprinde tehnicile acesteia si de atunci continui sa investesc in permanenta in educatia mea.

Aventura mea intr-ale evenimentelor a debutat in 2016 cu primul meu botez, apoi in 2017 prima nunta si de atunci continui cu acelasi entuziasm si dedicare sa imortalizez cele mai importante evenimente din viata clientilor mei.

Lacrimile de fericire ale bunicilor care isi vad nepoata la altar, candoarea mamei care isi strange la piept copilul in ziua increstinarii, imbratisarile sincere ale celor care s-au reintalnit, dansul nebun al tinerilor care sarbatoresc viata, toate sunt emotii care ma inspira… Da, sunt un visator, ma pierd si ma regasesc in povestile voastre, iar menirea mea este aceea de a va surprinde in imagini evenimentul, de a creea suvenirul vostru cel mai de pret, de care sa va bucurati peste ani si ani, sa retraiti emotia ori de cate ori ochii vostri aleg sa priveasca fotografiile. Din acest crez, a luat nastere si motto-ul meu “Povestea voastra, un suvenir in imagini!”

Pentru a-mi descoperi pasiunea si ceea ce am de oferit,  va invit sa faceti o incursiune in paginile galeriei mele.

M-as bucura sa va aflu povestea si sa creionam impreuna pasii evenimentului vostru.

Sunt promovat si pe:

Aceasta pagina web foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.